Kezdőlap Bevezető Életrajz Filmek Színház Képgaléria Bibliográfia Cikkek
Alkotásaink Mi írtuk Gondolatok Linkek Vendégkönyv Vásárlás Köszönöm Hírek Fórum Kapcsolat
Up down
handle

Itt szeretném megemlíteni azokat a személyeket, akik segítettek, segítenek és segíteni fognak a honlap megszerkesztésében, összeállításában. Annyi mindent köszönhetek olyan sok személynek!

~*~

Először is, köszönöm neked, egyetlenem, hogy segítettél felépíteni ezt a honlapot. A weblapkészítés, kódolás sosem volt az erősségem, és nagyon hálás vagyok neked állandó támogatásodért (ami nem csak erre terjed ki). Se szavakkal, se tettekkel nem leszek képes valaha is meghálálni.

~*~

Annika von Holdt, a hátborzongatóan gyönyörű Photoshop ecsetjeid és művészeted azóta állandó ihletforrás számomra, hogy véletlenül a lapodra tévedtem évekkel ezelőtt. Minden egyes alkalommal használom őket, felismerheted mindegyiket a háttereimen... és a honlap mostani változata is nagyban annak köszönhető, hogy annyira könnyű az ecsetjeiddel szépet alkotni! Ha valaha tizedannyira ügyes leszek, mint te, hálát fogok rebegni az isteneknek! Neked pedig azért mondok köszönetet, hogy ingyen bocsátottad közkinccsé az alkotásaidat! Beteszem a linket az oldaladhoz, mivel úgy gondolom, mindenkinek látnia kell, és köszönetet kell mondania neked azáltal, hogy szép dolgok létrehozására használják az ecseteket:

www.annikavonholdt.com

~*~

Az egyik Gérard Philipe könyvemet Jean-Pierre Blanc-nak köszönhetem, aki Párizsban adta nekem ajándékul. Furcsa emlékek köszönnek vissza azokból az időkből... Merci Jean-Pierre!

~*~

A 3-ik Galéria két utolsó fényképét Jean-Marie Ollivier ajándékozta nekem. Különösen hálás vagyok neki, mivel nem kis pénzébe került megvásárolni őket az ebay-rol, de amint felvettem vele a kapcsolatot, azonnal beszkennelte és elküldte őket nekem email-ben. Merci Jean-Marie! A fényképeid gyönyörűek, és megmelengeti a szívem, hogy a szépségre ugyanúgy tekintünk!

És ezzel még nincs vége: ez a kedves úr felajánlotta, hogy segít nekem lefordítani a honlapot Gérard anyanyelvére, franciára! Ezt nem köszönhetem meg eléggé, Jean-Marie! Cserébe nem tudok sokat felajánlani, viszont belinkelem ide az internetes képgalériádat, nem csak hálából, de azért is, mert csodálatos fényképek:

www.pbase.com/jmollivier

~*~

Köszönöm Fabrice, a kedvességedet és türelmedet; vetted a fáradságot és lefénymásoltad nekem a Le figurant de la gaité színdarab teljes szövegét, és ingyen elpostáztad nekem, pedig az ebay-en árultad, és eddig senki más nem volt ilyen nagylelku! Nem felejtem el!

~*~