Kezdőlap Bevezető Életrajz Filmek Színház Képgaléria Bibliográfia Cikkek
Alkotásaink Mi írtuk Gondolatok Linkek Vendégkönyv Vásárlás Köszönöm Hírek Fórum Kapcsolat
Up down
handle

2006 December 4

Boldog Születésnapot, drága Gérard! Egy évvel ezelőtt ezt a napot választottam arra, hogy elérhetővé tegyem a honlap első változatát, és arra gondoltam, kellemes meglepetés lenne Neked is, és mindenkinek, egy új, modernebb változat. Meglepődnél, Gégé, milyen sok ember emlékszik rád, és szeret téged! Csak szeretetteljes üzeneteket kaptam eddig, olyanoktól, akiket elvarázsolt a tehetséged, és akik számára mindig is csodálatos példa leszel emberileg, szakmailag.

Az új design mellett néhány tartalmi újítás is van; a Filmek oldal még mindig szerkesztés alatt, de néhány cím alatt már található némi információ, illetve képek. Ha lenne több kezem és időm, nagyon, de nagyon sok anyagot tudnék feltenni... no, majd apránként.

Akárhogy is, remélem, mindenkinek tetszik az új design, és vissza fogtok járni az újdonságokért!

2006 Június 7

A menüpontok között helyet kapott a Cikkek, mely remélhetőleg idővel hatalmas tárhelye lesz a Gérard-ról íródott régi és új cikkeknek. Az Alkotásaink alatt látható továbbá két új háttérkép.

2006 Június 4

Ma kaptam megerősítést, hogy a kiállítás Július 1-jén nyílik és egész nyáron nyitva tart a látogatók előtt. A pontos helyszín: Espace Miramar.

2006 Február 24

Július 1 és Július 3 között Anne-Marie Philipe, Gérard lánya kiállítást szervez édesapja emlékére Cannes-ban! Részletek hamarosan!

2006 Január 20

Megszületett a Vendégkönyv, és magyar honfitársaim számára a Fórum immár anyanyelvünkön is elérhető.

2005 December 10

A Bibliográfia oldal frissítve lett. Az egyes könyvekről kiadási adatok olvashatóak, ameddig külön oldalt nem kap mindegyik könyv, részletes leírással. (Ez akkor fog megtörténni, amikor egyenként elolvasom őket... és ez beletelhet egy kis időbe...)

2005 December 7

A menüben helyet kapott a Fanfic; mindig is nagyon szerettem történeteket írni személyekről vagy eseményekről, melyek megihlettek. Mindenesetre, egyelőre csak egy alkotás van fent, melyet egy bizonyos kép ihletett errő a honlapról.

2005 December 4

Négy év kemény munkája után örömmel jelentem be, hogy a gerardphilipe.com honlap alapjai megszülettek. Sok újdonságra lehet számítani, ezért mindenkit szeretettel visszavárok!