Kezdőlap Bevezető Életrajz Filmek Színház Képgaléria Bibliográfia Cikkek
Alkotásaink Mi írtuk Gondolatok Linkek Vendégkönyv Vásárlás Köszönöm Hírek Fórum Kapcsolat
Up down
handle

Amikor elkezdtem a honlappal foglalkozni, elkeserített, milyen kevés anyagot találtam Gérard-ról az interneten. Szerencsére tévedtem, amikor azt gondoltam, a világ elfelejtette őt; azóta rengeteg könyvet, filmet kazettán és DVD-n, fényképet, és más Gérard-ral kapcsolatos emléktárgyakat sikerült megvásárolnom a világhálón. Naponta keresgélek az interneten, és örömmel jelentem, hogy aki keres, talál. Lentebb felsorolom azokat az internetes boltokat, ahol gyűjteményem legtöbb darabját vásároltam. Ha bárkinek tudomása van más, ehhez hasonló helyekről, értesítsen engem!

http://www.ebay.fr

Ha még nem ismerős a francia ebay, akkor ugorj fejest! Ez az a hely, ahol MINDENT meg lehet találni Gérard-ról: könyveket, a filmeket DVD-n vagy kazettán, hang- és kompaktlemezeket a színházi darabok hangfelvételeivel, fényképeket, újságokat, mindenféle ritkaságot, stb, mindezt használt vagy új állapotban. Jó keresgélést, és jó licitálást!

http://www.ebay.com

Nemzetközi ebay, vagyis Gérard Philipe ritkaságok nemcsak Franciaországból, hanem a világ összes tájáról. És persze nem utolsósorban minden más is, amire valaha szükséged lehet...

http://www.ebay.ca

Kanadai ebay

http://www.ebay.be

Belga ebay

http://www.ebay.de

Német ebay

http://www.amazon.fr

Egy másik hatalmas internetes piac annak, aki könyveket, lemezeket, filmeket keres új és használt állapotban. Sok olyan könyv, ami nem mindig található az ebay-en, itt megvehető ésszerű áron.

http://www.fnac.fr

A FNAC hasonló az Amazon-hoz, és ha az ember szerencsés és elutazhat Franciaországba, megtalálja a FNAC üzleteit minden nagyobb városban.

http://www.priceminister.com

Francia internetes bolt, Gérard-ról szóló könyvek tucatjával, újonnan és használtan, nagyon olcsón!

http://www.amazon.co.jp/

A japán Amazon; számos olyan Gérard Philipe film, ami más országokban nincs kiadva, itt megvásárolható. A hátrányok: a)a honlap csak japánul olvasható, és b)a DVD-k árai meglehetősen borsosak.