Kezdőlap Bevezető Életrajz Filmek Színház Képgaléria Bibliográfia Cikkek
Alkotásaink Mi írtuk Gondolatok Linkek Vendégkönyv Vásárlás Köszönöm Hírek Fórum Kapcsolat
Up down
handle

2005 december 4-ét írtuk, amikor e honlap első változata napvilágot látott. Gérard Philipe francia színész pontosan nyolcvannégy éve született, és immár az örök fiatalság szimbólumaként él tovább az emberiség szívében. Egy éve dolgozom a honlap eme verzióján; szerettem volna kicsit modernebbé tenni, ugyanakkor megőrizni azt az egyszerűséget és szerénységet, mely jellemző volt Gérard életére és munkásságára. Ismét köszönetet kell mondanom élettársamnak, akinek a segítsége nélkül ez a szépség nem jöhetett volna létre.

Ez a honlap, mely történelmi adatok és személyes elbeszélések porából épült, és mely valószínűleg rövidebb életű lesz ihletőjénél, a közelébe sem ér Gérard-nak, a színésznek, a férjnek, az apának, az örökéletű emberi csodának.

A honlap nagy része szerkesztés alatt áll; folyamatosan gyűjtöm az anyagot, a híreket, a cikkeket, a könyveket, stb. Annyi mindenről szeretnék írni, és oly kevés az idő! Mindenkit arra kérnék, időnként látogasson vissza az ujdonságokért. Ugyanakkor megemlíteném, hogy szívesen fogadok mindennemű segítséget, hozzájárulást, tanácsot, észrevételt, kérést a honlappal kapcsolatban. Végül pedig a türelmeteket kérném, amíg elkészül a honlap teljes magyar változata is.

Csiki Krisztina